Meteen naar de inhoud

Wandplanken

blind / zwevend op te hangen wandplank

Altijd keuze uit meer dan 30 Inlandse houtsoorten o.a. eiken, iepen, essen, walnoot, esdoorn, hickory, ceder, kersen, linde, etc.

Wandplanken / boekenplanken / boomstamplanken: De planken tot 25-30 cm diepte kunnen in de meeste gevallen blind bevestigd worden in een stenen, betonnen of gipsblokken wand. De planken zijn geschuurd en aan 3 zijden recht gezaagd met aan de voorzijde de natuurlijke stamkant. Aan de achterzijde zijn de planken voorzien van diepe gaten voor de optionele montagepennen met een draagkracht tot 80 kg per pen. (€ 9,00 per stuk) Er staan wandplanken van 25 tot 400 cm lengte met een maximale diepte van ± 30 cm.

Op maat maken: In de meeste gevallen kunnen wij uw plank direct kosteloos op maat zagen en schuren terwijl u wacht. Liever een rechte plank? Elke plank kunnen wij direct recht of met verjonging aan de voorzijde op maat zagen. Uiteraard kunnen wij uw plank of blad tegen meerprijs compleet afwerken met olie of lak

De voorraadlijst hiernaast geeft een goed beeld van wat u hier in de studio kunt verwachten. We kunnen helaas niet van elke plank een foto op de website zetten. Wilt u weten hoe de verschillende houtsoorten eruit zien? Kijk dan op de voorraadpagina “Schaaldelen“. Hier vindt u foto’s van alle voorradige houtsoorten. Staat de plank die u zoekt er niet tussen? Vraag naar de maatwerk mogelijkheden. Uiteraard willen wij u aanmoedigen om de planken hier in de winkel te komen bekijken, er is er geen één het zelfde..


De voorraad is groot en rouleert snel. Komt u eens kijken?

Omdat elke plank uniek is en wij niet voor u kunnen beslissen, hebben wij besloten de planken niet te verzenden.