Wandplanken – blind / zwevend op te hangen wandplank

Wandplanken & wandbladen

Altijd keuze uit meer dan 20 Inlandse houtsoorten o.a. iepen, taxus, slangenden, eiken, essen, noten, hulst, peer, ceder, steenbeuk, etc.

Wandplanken / boekenplanken / boomstamplanken: De planken tot 25-30 cm diepte kunnen in de meeste gevallen blind bevestigd worden in een stenen, betonnen of gipsblokken wand. De planken zijn geschuurd en aan 3 zijden recht gezaagd met aan de voorzijde de natuurlijke stamkant. Aan de achterzijde zijn de planken voorzien van diepe gaten voor de optionele montagepennen met een draagkracht tot 80 kg per pen. (€ 8,00 per stuk) Er staan planken van 25 tot 400 cm lengte met een maximale diepte van ± 30 cm.

Wandbladen / boomstambladen: bladen met een diepte groter dan 30 cm. Deze zijn uitstekend te gebruiken als bureaublad, tv-meubel of als wastafelblad in uw badkamer. Omdat het vaak dikkere bladen zijn dieper dan 30 cm, kunnen deze bladen niet met de blinde montagepennen opgehangen worden. Hiervoor hebben wij wel hoekbeugels of hairpin-pootjes.

Op maat maken: In de meeste gevallen kunnen wij uw plank kosteloos op maat zagen en schuren terwijl u wacht. Ook kunnen wij uw plank of blad tegen meerprijs compleet afwerken met olie of lak

Omdat elke plank uniek is en wij niet voor u kunnen beslissen, hebben wij besloten de planken niet te verzenden.                   De voorraad is groot en rouleert snel. Komt u eens kijken?

Bekijkt u ook eens de portfolio foto’s van de boekenplanken en wandbladen